Escape room Limburg : Durft u de uitdaging aan?

Escape Room, de sensatie van dit moment! 

De Escape Room is een van de populairste activiteiten op dit moment in Nederland en wij hebben er inmiddels vijf! 

                                                  

CSI Kamer

 

Om alvast een beetje te verklappen waar het overgaat. Samen met je vrienden kom je in de hotelkamer van een topcrimineel terecht. De CSI zit al jaren  achter deze man aan en het is aan jullie om zijn volgende bestemming te vinden. Je hebt 60 minuten de tijd om alle codes en puzzels te kraken, want anders is hij al vertrokken met het vliegtuig om zijn volgende slachtoffer te vermoorden. Dus denk jij dat je wel een detective in je hebt zitten? Boek dan snel deze activiteit!

Wegens succes hebben wij onze CSI kamer verdubbeld. Dat betekent dat het nu mogelijk is om met twee groepen tegelijk de Escape Room te spelen en een echte battle aan te gaan tussen de twee groepen. Er kunnen dus 16 personen per uur in de twee kamers terecht. Heeft u mensen in uw gezelschap zitten die geen Nederlands kunnen? Geen probleem, geef dit even aan tijdens uw boeking en wij zorgen dat de kamer in het Engels gespeeld kan worden.Wij hebben ook aan de jongeren gedacht. Vandaar dat wij een Escape Room Kids hebben. Deze is speciaal voor de leeftijd tussen de 10-16 jaar. Hierbij spelen zij in dezelfde kamer als de volwassenen, maar hebben wij de opdrachten net even wat makkelijker gemaakt. 

 

Quest of Osiris 

Binnen vijf minuten naar Egypte? 
Dat kan! Naar het oude Egypte welteverstaan. Durf binnen te stappen in onze piramide vol raadsel en mysteries. Laat je fascineren door hiërogliefen, mummies en farao's. Maar let op.. want niet alles is wat het lijkt! Slangen en valkuilen liggen op de loer... 
Zijn jullie de juiste personen? Kunnen jullie Osiris helpen? Of.. worden jullie vervloekt met jullie leven?
Deze Escape Room is voor maximaal 8 personen te boeken. Let wel op want in deze kamer moet er een stukje gekropen worden en is dus niet geschikt voor iedereen. Ook onze Farao kamer is te boeken voor kinderen!

Night at the Museum

Altijd al eens bewaker willen zijn van een museum? Dan is dit je kans, want wij hebben bewakers tekort en kunnen jullie hulp dus ook hard gebruiken! De taak is simpel, namelijk bewaak het museumtijdens de nacht. De uitvoering daarentegen kan nog wel eens tegen vallen. Niemand heeft jullie namelijk verteld dat het museum ’s nachts tot leven komt. En… Die levensechte dino komt wel héél dichtbij! Kunnen jullie de rust wederkeren? 

Denken jullie de juiste personen te zijn voor deze functie? Solliciteer dan vlug en kom samen met je vrienden, familie of collega's onze uitdaging spelen. 

Aangezien de dubbele kamers van ons CSI thema zo goed bevalt bij jullie, hebben wij ervoor gekozen om deze ook dubbel te maken. Dat betekent dat jullie ook met dubbel zoveel bewakers kunnen komen om deze uitdaging te spelen. Ook voor deze kamer geldt dat er per kamer 8 personen in mogen. Dus per ronde kunnen er 16 mensen spelen als je beide kamers boekt.

ESCAPEROOM + BOWLEN

Op zoek naar een spannend, actief en middag/avond-vullend programma? Speel eerst een Escape Room (inclusief een borrelplankje en 2 drankjes) en ga daarna nog lekker een uurtje bowlen bij Pins & Pints Bowling bij ons om de hoek (inclusief een drankje). Wij bieden dit arrangement aan in samenwerking met Pins & Pins Bowling Nederweert aan groepen vanaf 5 personen. €32,50 per persoon.

Bijvoorbeeld:

14.00 uur: Aankomst Escaperoom Limburg, 1 Drankje
14.30 uur: Start Escape Room (maximaal 1 uur)
15.30 uur: Einde Escape Room, 1 Drankje + Borrelplankje*
* Nacho’s uit de oven, bourgondische bal, pittige loempia’s en luxe borrelnootjes.
16.30 uur: Vertrek richting Pins & Pints Bowling Nederweert
17.00 uur: Een uurtje bowlen inclusief 1 drankje
18.00 uur: Einde Programma

Minimaal aantal personen: 5
Duur: ca. 4 uur
Kosten: €32,50 per persoon
Exclusief speciaal bier en overige likeuren.

 


Informatie aanvragen


Contactgegevens

Boerenspellen - Limburg

Vrijkebomenweg 9
6035 SC Ospel
Telefoon: 0495 - 64 19 99
Mobiel: 06 - 54 74 83 28
info@boerenspellen.nl

Vanuit België
Telefoon: 0031 495 - 64 19 99
Mobiel: 0031 6 - 54 74 83 28

Algemene voorwaarden

Veel gestelde vragen